Količina:

0


Znesek:

0,00

Blog

Wi-Fi vremenska postaja Netatmo

22. april 2013 | Novi izdelki

Spremljanje vremena je danes že skorajda nujno opravilo, saj je od tega odvisno kako se bomo oblekli ter kaj bomo počeli. Pogled na zunanjo temperaturo zjutraj, je postal že skorajda ritual. Žal pa so tovrstne naprave dokaj drage, obenem pa ne ponujajo kaj več od prikaza temperature, glede na zračni pritisk pa znajo nekatere prikazati tudi vremensko napoved.

Vremenska postaja Netatmo vse skupaj dvigne na povsem nov nivo. Omogoča sledenje vašim lokalnim vremenskim razmeram in kakovosti zraka. Vključuje notranji in zunanji modul, ki meri podnebne spremembe v zaprtih prostorih in na prostem:

  • temperatura
  • vlažnost
  • tlak/zračni pritisk
  • kvaliteta zraka
  • raven hrupa
Vremenska postaja Netatmo

Izboljšajte zrak v zaprtih prostorih in kvaliteto vašega bivanja

Ste vedeli, da v povprečju 80% našega časa preživimo v zaprtih prostorih, bodisi ko spimo, počivamo, se igramo z otroci ali smo v pisarni?

Naprava nenehno spremlja kakovost zraka in vas opozori, ko koncentracija CO2 naraste nad priporočene vrednosti, da prostor pravočasno prezračite. Prav tako vas v realnem času obvešča o neobičajnih vremenskih napovedih (močan veter, nevarnost neviht). Tako dobite priložnost, da reagirate na spremembe še predno vas dohitijo.

Vremenska postaja Netatmo

Enostavna uporaba

Notranji modul postavite v doseg vašega brezžičnega omrežja, na svojo mobilno napravo namestite ustrezen brezplačno aplikacijo in že lahko spremljate ozračje v hiši in zunaj nje.

Vsi podatki se preko vašega lokalnega Wi-Fi omrežja prenesejo na uporabniku prijazno Netatmo aplikacijo, ogledate pa si jih lahko na vašem pametnem telefonu, tablici (iPhone, iPad, Android) ali osebnem računalniku.

Senzorje lahko spremljate od pravzaprav povsod. Aplikacija omogoča prikaz meritev skozi daljše časovno obdobje v obliki grafov, ki vam prikazujejo gibanje določene merjene količine.

Vremenska postaja Netatmo

Spremljanje onesnaženosti zraka v urbanih področjih

Zrak, ki ga dihate je neprecenljiv. Mestni prebivalci vdihavamo onesnažen zrak, brez zavedanja o njegovi kakovosti.

Vremenska postaja Netatmo vam omogoča:

  • spremljanje kakovosti zraka
  • pridobivanje informacij o indeksu splošne kakovosti zraka (CAQI) v realnem času
  • izbrati najboljše trenutke za dejavnosti na prostem
Vremenska postaja Netatmo

Kako izpostavljeni ste s hrupom iz okolja?

Stres, razdražljivost, visok krvni tlak... hrup v mestnem okolju vpliva na vaše počutje v več smereh.
Vremenska postaja Netatmo vam omogoča spremljanje akustičnega udobja v realnem času in vam pomaga identificirati vire hrupa in izboljšati kakovost vašega življenja.

Vremenska postaja Netatmo

Prefinjen, dovršen design

Vremenska postaja Netatmo je resnično impresivna. Vsak modul ima lupino izdelano iz enega kosa aluminija, kompaktne in elegantne oblike. Priloženi AAA bateriji se polnita preko priloženega USB vtiča. Priložen je tudi nastavek za pritrditev na steno.

Predstavitveni video:

Podrobnejše informacije o izdelku si lahko ogledate na uradni strani netatmo.com.

Vremenska postaja Netatmo je že del naše redne ponudbe.