Količina:

0


Znesek:

0,00

Blog

Fitbit Ultra - fitnes senzor za vsakodnevne aktivnosti

9. avgust 2012 | Novi izdelki

Vsakodnevne aktivnosti nam vzamejo veliko časa. Služba, družina, otroci... in vse težje najdemo čas za trening. Strokovnjaki se strinjajo, da bi z 10.000 opravljenimi koraki dnevno ali uporabo stopnic namesto dvigala, izboljšali naše zdravje in kvaliteto življenja.

Predstavljamo vam Fitbit Ultra brezžični senzor, ki vam pomaga, da vaše vsakdanje aktivnosti spremenite v trening in bolj zdravo življenje.

Fitbit Ultra Tracker

Je majhen, diskreten in udoben in je z vami, kamorkoli greste. Lahko ga nosite na pasu, v žepu, punce pa ga lahko pritrdite tudi na vaš nedrček.

Fitbit Ultra Tracker - fit in pocket

Je pametnejši in natančnejši od klasičnih števcev korakov, saj temelji na tehnologiji 3D pospeška. Fitbit spremlja vaše korake, opravljeno razdaljo, porabljene kalorije in vas stimulira, da naslednjič namesto dvigala izberete stopnice. S spremljanjem rezultatov v realnem času, FitBit pripomore, da majhne odločitve opravite sproti in naredite korak k bolj zdravemu življenju.

Uporabniki senzorja se pohvalijo, da dnevno prehodijo 43% več in so v povprečju shujšali za 6kg.

Fitbit deluje tudi ponoči. Pripnete ga na priloženi trak za zapestje in senzor bo spremljal vaš vzorec spanja in vam nudil dragocene informacije, ki vam pomagajo obrniti nemirne noči na miren spanec.

Fitbit Ultra Tracker - tracks your sleep

Ko ste v bližini vašega računalnika, se informacije, ki jih je Fitbit zabeležil, samodejno in brezžično prenesejo na fitbit.com, kjer si lahko ogledate svoj napredek s pomočjo grafov in grafikonov, spremljate vaše dnevne obroke hrane, težo, nastavljate cilje, zaužite in porabljene kalorije. Spletna orodja so popolnoma brezplačna.

Fitbit Ultra Tracker - USB docking sync station

Fitbit Ultra Tracker - web dashboard

Fitbit skrbi, da ostanete motivirani z doseženimi cilji in možnostjo tekmovanja in deljenja rezultatov z vašimi prijatelji preko Facebook in Twitter omrežja. Za spremljanje meritev na poti, lahko uporabite aplikacijo za vaš iPhone ali Android telefon.

Fitbit Ultra Tracker - iPhone app

Lahek, enostaven za uporabo in natančen. Fitbit je kot imeti prijaznega osebnega trenerja, ki vas spremlja, kamorkoli greste, od hoje, plezanja, teka, do spanja. Pripomore obrniti vsak vaš korak, ki ste ga naredili, v korak za boljšo kondicijo!