Količina:

0


Znesek:

0,00

Blog

Merilec krvnega tlaka Withings, povezan z iOS napravami (iPhone, iPad, iPod Touch)

7. april 2011 | Novi izdelki

Kompakten merilec krvnega tlaka Withings je revolucionarni pripomoček, ki v povezavi z iOS napravo (iPhone, iPad, iPod Touch) beleži vaš krvni tlak in srčni utrip, meritve pa si lahko na vašem računalniku ali iOS napravi ogledate v obliki grafičnega prikaza.

 

Merilec krvnega tlaka Withings

 

Merilec krvnega tlaka Withings

 

Merilec krvnega tlaka Withings

 

Merilec krvnega tlaka WithingsGrafični prikaz meritev krvnega tlaka in srčnega utripa na iPad-u
Uporaba je popolnoma enostavna. Merilec priključimo na iOS napravo (iOS 3.0 ali novejši), npr. na iPhone in ga namestimo na roko. Poženemo aplikacijo za meritev in meritev se prične v trenutku. 

Meritve se samodejno shranijo v vašo iOS napravo in sinhronizirajo z vašim osebnim portalom, do katerega lahko z uporabo računalnika ali iOS naprave dostopate od kjerkoli in kadarkoli in tako preverite pretekle meritve. Z nadzorovanim sproščanjem ventila merilca so izmerjene vrednosti natančne in zanesljive, poleg krvnega tlaka pa merilec meri tudi srčni utrip. Zgodovino meritev si lahko ogledamo tudi v grafični obliki in jih primerjamo s priporočenimi WHO vrednostmi. 

Merilec zazna krvni tlak med 0 in 285 mmHg z natančnostjo ±3 mmHg oz. 2% izmerjene vrednosti. Beleženje srčnega utripa zazna med 30 in 200 utripov na minuto z natančnostjo ±5%.
Merilec za delovanje potrebuje 4 baterije (1.5V AAA), ki so priložene v paketu.

 

Paket vsebuje:

  • merilec krvnega tlaka Withings
  • 4 baterije (1.5V AAA)
  • navodila za uporabo