Količina:

0


Znesek:

0,00

Blog

Primerjava med Xtreamer Pro in Xtreamer 2.5"

25. februar 2010 | Primerjave izdelkov

Prihajajoči model Xtreamer Pro se od svojega manjšega brata Xtreamer 2.5" razlikuje v večih stvareh.


Zunanjost

Prva sprememba, ki najprej pade uporabniku v oči, je definitivno ohišje predvajalnika. Gre za trpežno ohišje iz aluminija, identično kot pri Xtreamer eTRAYz (NAS ohišje), kateremu so na sprednji strani dodali USB 2.0 in eSATA vmesnik za ultra hiter prenos podatkov, na zadnji strani pa analogne+digitalne avdio ter video izhode.


Notranjost

Xtreamer 2.5" podpira vgradnjo 2.5" trdega diska do kapacitete 750GB, medtem ko ima Xtreamer Pro prostor za dva 3.5" trda diska do skupne kapacitete 4TB. Dvojna količina pomnilnika bo pripomogla k še boljši odzivnosti grafičnega uporabniškega vmesnika, ki je bil prav tako deležen celovite prenove z animiranimi HD menuji. Xtreamer Pro pa je pridobil tudi težko pričakovano podporo DTS MA Dolby True HD za 7.1 kanalni zvok.


Je Xtreamer Pro združitev Xtreamer predvajalnika in eTRAYz v en izdelek?

Ne. Xtreamer Pro je od eTRAYz podedoval zgolj ohišje. Pod ohišjem se skrivajo funkcionalnosti multimedijskega predvajalnika in ne za NAS enote.

Torej, Xtreamer 2.5" ali Xtreamer Pro - katerega izbrati?

Xtreamer 2.5" ostaja ultra kompakten multimedijski predvajalnik, katerega lahko vzamete s seboj kamorkoli potujete. Cenovno jeugodnejši, oba predvajalnika pa uporabljata enako platformo in programsko opremo z izjemo DTS MA 7.1 licence, ki v Xtreamer 2.5" ni vključena. V kolikor si ne lastite 7.1 kanalnega sprejemnika in ste bolj na tesnem s financami, bo morda Xtreamer 2.5" za vas bolj primeren.

Odločitev pa je vsekakor na vaši strani!