Količina:

0


Znesek:

0,00

Blog

Withings predstavlja Body Scan, revolucionarno povezano zdravstveno postajo

3. januar 2022 | Novi izdelki

Withings, ki je leta 2009 s predstavitvijo prve pametne tehtnice, povezane z internetom, naredil pravo revoluciju, je na sejmu CES 2022 v Las Vegasu predstavil nov izdelek v kategoriji pametnih tehtnic. Body Scan si niti ne zasluži naziva tehtnica, saj gre za revolucionarno napravo z možnostjo meritve elektrokardiograma (EKG) s 6 elektrodami, ocene živčne aktivnosti in natančnega merjenje segmentne telesne sestave. Uporabniki imajo tako celovit vpogled v stanje svojega telesa, naprava pa jim pomaga prevzeti proaktivni nadzor nad svojim zdravjem.

Body Scan je sestavljena iz kaljenega stekla visoke trdnosti, opremljena z zložljivim ročajem. Pod steklom so vgrajeni 4 senzorji teže, 14 ITO elektrod, ročaj pa ima vgrajene 4 elektrode iz nerjavečega jekla za 6-kanalni EKG in analizo segmentne telesne sestave. Integriran je 3,2-palčni barvni LCD zaslon visoke ločljivosti, Bluetooth in WiFi, polnilna baterija pa ponuja celoletno avtonomijo.

Withings Body Scan

Body Scan bo na voljo v beli in črni barvi, okvirna cena je predvidena 299€, na prodajne police pa naj bi predvidoma prispela v drugi polovici 2022, ko prejme ustrezne CE/FDA certifikate za vgrajeni EKG. V kolikor vam je izdelek zanimiv in bi želeli biti obveščeni, ko bo izdelek na voljo, nas kontaktirajte in vas med prvimi obvestimo, ko prejmemo nove informacije.

Za tiste neučakane, pa imamo že sedaj v ponudbi Withings BPM Core merilec srčnega utripa z vgrajenim EKG in Withings/Nokia Body Cardio pametno tehtnico, ki s pomočjo merjenja srčnega utripa in hitrosti impulznega valovanja omogoča tudi spremljanje zdravja srca in ožilja.

Preverite našo ponudbo pametnih naprav za spremljanje zdravja